Bu doğrultuda, 32. Meslek Komitesi’nden SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Semih Çokay, sağlık sektöründe bu süreçte oldukça önemli olan koruyucu siperlik üreterek Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağışta bulunmuştu.

34. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Sakaryalı iş adamı Hüseyin Yavuzyiğit de Karasu’da bulunan otelini ücretsiz olarak sağlık çalışanlarının kullanımına tahsis etti.

Konu ilgili açıklamada bulunan SATSO Meclis Üyesi Hüseyin Yavuzyiğit, “Karasu’da bulunan otelimizi bu mücadele boyunca tamamen sağlık çalışanlarımıza mesai dışında dinlenmeleri ve konaklamaları için tahsis ettik. Ülkemiz için verdikleri bu mücadelede, sağlık çalışanlarımızın da yanında olmaya devam edeceğiz. Koronavirüs ile mücadelede fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek az.” dedi

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ise üyelerin yaptığı kamu yararına çalışmaların örnek olması gerektiğini belirterek “Yaşanan COVİD-19 Pandemisi sürecinde yetkililer ve kurumlar tedbirlerini arttırırken, Sakarya iş dünyası da hem sağlık çalışanlarına hem de vatandaşlara yardım etmek amacıyla elini taşın altına koydu. Böyle bir dönemden geçerken toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın da ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. Değerli Meclis üyem Hüseyin Yavuzyiğit’e ve destek veren üyelerimize sürece katkılarından dolayı camiam adına teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim