Kimler Katıldı?

Törene başta Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti MKYK Üyesi ve Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Ayhan Sefer Üstün, Prof.Dr. Mustafa İsen ve Ali İhsan Yavuz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, TÜRK- İŞ Genel Başkanı Ergun Atalay, İl Garnizon ve Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yiğit, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ve Meclis Başkanı Recep Pulat, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, SATSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Alican Sak, SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim, Demiryol – İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, MBD Genel Başkanı Erdem Ercan, STK Temsilcileri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), Meclis üyeleri, Komite üyeleri, Basın Mensupları ile çok sayıda iş adamı iştirak etti.

Bayram Kardeşliktir

SATSO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde tüm konuklar birbirleriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkânı buldu. Konuklarla yakından ilgilenen Başkan Kösemusul, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Bayram kardeşliktir, bir ve beraber olmaktır. Üyelerimiz ile böyle müstesna bir günün anlamını birlikte yaşıyor olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi SATSO bu kentin en büyük ailesidir. Dayanışma ruhu, paylaşmanın gücünü bayramlarla değil her zaman yaşamayı diliyorum. Millet olarak gücümüzü aldığımız manevi düsturlarımızı kaybetmeden nice huzur dolu bayramları birlikte yaşayacağımız inancındayım. İlk dönemimizden itibaren bayramlaşma törenlerimize gösterilen ilgi ve katılım da şehir olarak doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi oldu. Bizler inanıyoruz ki yaptığımız hizmetlerle daha da güçlenecek ve bu birlikteliğimizden besleneceğiz. Bu itibarla başta üyelerimiz olmak üzere hemşehrilerimize iyi bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

SATSO 100. Yıl Ödül Törenine Hazırlanıyor

Başkan Kösemusul ayrıca 15 Eylül’de gerçekleştirilecek SATSO 100. Yıl Ödül Töreni hazırlıkları hakkında da bilgi vererek, “2017 Yılı SATSO için Hizmette 1 Asır gururunu yaşadığımız bir dönem. 100. Yılımızda Sakarya’nın yıldızlarını ödüllendireceğimiz özel programımız için heyecanlıyız. Üyelerimize ve Sakaryalılara layık bir program için çalışmalarımız devam ediyor. 15 Eylül Cuma Saat 18.00’de tüm Sakaryalıları 100. Yılımızı kutlama törenimize şimdiden davet ediyorum. Hizmette 100 yılın gururunu Adapazarı Atatürk Spor Salonu’nda hep birlikte yaşayalım.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim