Hes kodsuz, maskesiz girişe izin yok

Belediye yeni eğitim dönemine 10 merkezde eğitim için hazırlandı. Covid-19 dönemi olması nedeniyle kurs merkezlerine girişlerde halk sağlığı önceliği için önlemler alındı. Bu kapsamda kurs merkezlerinin girişlerinde öncelikli olarak kursiyerlerin maskesiz girişine izin verilmeyecek, HES (Hayat Eve Sığar Uygulaması) Kodu sorgulaması yapılarak girişlere müsaade edilecek.

Ders esnasında maske takmak zorunlu

Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve temizlik kuralları titizlikle uygulanacak. Sınıflar, sınıf sayılarına göre dönüşümlü olarak planlanacak. Sapanca Belediyesi bünyesinde amigurumi, takı tasarımı, teraryum, sepet örücülüğü, makrome, fotoğrafçılık, satranç, aşılama ve budama, arıcılık, giyim, nakış, el sanatları minyatür, İngilizce, Arapça, cam altı boyama, halı dokuma, müzik, çizgi film ve animasyon, seramik, çini, resim dalların da eğitim verilecek.

Kayıtlar Başladı

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, ilçe halkının sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl da tüm önlemleri alarak Kurs Merkezleri’nde Sapancalıları buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kurslara katılmak isteyenlerin, nüfus cüzdan fotokopileri ve doldurulacak form ile Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü veya Sapanca Halk Eğitim Merkezi’ne kayıt yaptırabilecekler. Kültür kursları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar Sapanca Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün 0 264 592 01 75 nolu telefonundan ayrıntılı bilgi alabilecekler.

Editör: TE Bilişim