Bu sistem sayesinde e-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacak. www.turkiye.gov.tr adresinde Belediye Hizmetleri kategorisinde Sapanca Belediyesi’ni seçerek belediye hakkında bilgilere ulaşılabilecek, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilecekler.

E-Devlet Üzerinden Sunulan Hizmetler

(https://www.turkiye.gov.tr/sapanca-belediyesi) Genel Hizmetler – Şifre gerektirmeyen işlemler: Borç ödeme, arsa rayiç değeri sorgulama, askıdaki imar planı sorgulama, ihale sorgulama, imar durum bilgisi sorgulama, meclis kararı sorgulama. Kişiye Özgü Hizmetler- Şifre gerektiren işlemler: beyan bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama.

Sapanca sınırları içinde mülkiyeti bulunup yukarıda yer alan e-devlet uygulaması hizmetlerinde sorgulama yapan vatandaşlar, herhangi bir hata ya da eksiklik ile karşılaştıklarında 0 850 224 54 54 dâhili 20 – 40 – 48 numaralardan ve [email protected]’den Sapanca Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü ile iletişime geçebilecekleri bilgisi verildi.

Editör: TE Bilişim