Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda kısa zaman içinde yapım çalışmalarına başlanacak olan projeler, devam eden çalışmalar ve vatandaşlardan gelen talepler hakkında istişarelerde bulunuldu. Sapanca Belediyesi 2020 -2021 yılında tamamlanması planlanan projelerle ve çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısına, Başkan Yardımcıları Fahri Arkan, Mubin Yeni ile Daire Müdürleri katıldı. Birim müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişi şeklinde süren toplantıda çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, şunları söyledi:

Halkımız her şeyin en iyisine layıktır

“Bizim anlayışımızda, kırıp dökmek yok. Her zaman karşılıklı iyi niyet ve dostluk çerçevesinde, gönülden gönüle çalışarak hizmet veriyoruz. Huzurlu bir ortamda çalışıldığında verimli olunabileceği bilinciyle hareket ediyoruz. Bu şekilde tüm çalışmalarımızı halkımıza kalıcı hizmetler kazandırmak üzere gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne tüm birimlerimizle halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üretken belediyecilik anlayışımızla bugüne kadar şehrimize birçok hizmet sunduk. Hizmetlerimizde mesai saati gözetmeksizin çalışıp halkımızın teveccühüne layık olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır. Gece gündüz demeden, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, dünyayı etkisi altına almış olan korona virüs salgının geçmiş olmadığına da vurgu yaptı Başkan Özen “Sadece ülkemiz değil tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs maalesef ki hala etkisini sürdürmekte. Kontrollü sosyal hayatı günlük hayatımızda unutmamalıyız. Hizmetlerimizde maske, mesafe ve temizlik kontrolünü asla göz ardı etmemeliyiz, uymayan halkımızı da bu konuda uyarmalıyız” şeklinde konuştu.

ve bunun gibi sporların Sapanca’da yapıldığı için mutlu ve gururlu olduklarını aktardı.

Editör: TE Bilişim