Necmettin Kırık,  yönetime Sakarya grubu olarak aday olacağını ve listesini tüm delegelerin destekleyeceğine inandığını belirtti.

Necmettin Kırık adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“13 yıl önce, 6 il derneğinin bir araya gelmesi ile kurulan bu yapı şu an 13 ilde örgütlü bir şekilde faaliyetini sürdürmektedir. Hedef 81 il ve her ilde en az bir bilişim derneği örgütlenmesini sağlayarak ülkemizde faaliyet gösteren bilişim STK’larını Türkiye Bilişim Federasyonu (TÜBİFED) çatısı altında toplamayı hedefliyoruz. Bilişim STK’larının sorunlarını ve çözüm arayışlarında tek bir ses olarak, birlikten kuvvet doğar ilkesi ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sektörün tüm sorunlarını biliyoruz. Geçmişiniz olmadan geleceği hazırlamak zor.

Amacımız sektörümüzün büyümesi, sorunlarının çözülmesi ve ülke ekonomisinde hak ettiği yeri almasıdır. Bu hedefe yönelik süreçte, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra kurulacak komisyonlar ve çalışma grupları ile birlikte tüm üyelerin katkı sağlayacağı bir takım çalışması ortaya koyacağız.

Sektörümüzün en önemli sivil örgütlerinden biri olan SABİDER - Sakarya Bilişim Sektörü Derneği bünyesinde yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarımızı, projelerimizi ve deneyimlerimizi TÜBİFED'e aktaracağız. Yeni dönemde TÜBİFED'i çok daha aktif bir Federasyon olarak göreceksiniz. Federasyonumuzun yönetiminde ve çeşitli komisyonlarda aktif görev alacak arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir çalışma yapacağımıza inanmaktayım” dedi.

Türkiye Bilişim Federasyonu 6. Olağan Genel Kurulunda Yönetime ve komisyonlara aday SABİDER üyesi Sakaryalı Bilişimciler;

Necmettin Kırık, Ömer Abdullah Ayhan, Malik Kundakçı, Yunus Kartal, Şenol Silinmez, Tamer Uzun, Erdal Mert, Enes Sevindik, Sercan Yıldırım, Bilal Balıklıkaya, Ömer Fatih Bölükbaş

Editör: TE Bilişim