Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriyya Erdurmuş’u konuk etti. Altyapı ve Çevre İzleme Dairesi Başkanı Emre Gürçay, İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili Ali Ulvi Özerdem, Sera A.Ş Genel Müdürü İsmail Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin ve Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Yusuf Çelebi’nin de yer aldığı buluşmada Sakarya’da hayvancılığın geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı. Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, tarım ve hayvancılık alanında yaptığı çalışmalar dolayısıyla Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ortak çalışma arzusu

Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mızın tarım potansiyelinin yanı sıra hayvancılıkta da var olan imkanları değerlendirmeye açıktır. Bu konuda Tarım ve Orman Bakanlığımızla, Hayvancılık Genel Müdürlüğümüzle şehrimizde hayvancılığın gelişimi için ortak çalışma arzusundayız. Bu alanda yapacağımız her yatırımın, atacağımız her adımın sektöre uzun yıllar yol açacağı kanaatindeyim” dedi.

Tüm kararların yakın takipçisiyim

Tüm adım ve kararların yakın takipçisi olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Hep birlikte oluşturacağımız ortak zeminde alacağımız kararları bir an önce uygulamaya geçirmek durumundayız. Çünkü şehrimiz çiftçisinin, üreticisinin, tarım ve hayvancılıkla uğraşan emekçisinin kaybedecek vakti yok. Sakarya’mızın tarım ve hayvancılığını geliştirecek, çiftçisini güçlendirecek tüm kararların yakın takipçisiyim. İnşallah kuracağımız güzel birliktelikle Sakarya’nın bu alanlarda yakaladığı gelişim ivmesi devam edecek. Bu vesileyle şahsınız nezdinde Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim