Ülkemizin birçok yerinde son zamanlarda artış gösteren orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un geçtiğimiz hafta başlattığı ‘Öğretmenim Doğaya da Nefes Ol’ etkinliği genişleyerek devam ediyor.

Bakan Selçuk’un çağrısı üzerine ilimiz genelindeki tüm okullarda fidan dikimi gerçekleştirilirken İl Millî Eğitim Müdürlüğü birimleri sosyal medyada yaygınlaşan meydan okuma çağrısıyla fidan dikme eylemini âdeta bir yarışa dönüştürdüler.

Sakarya Ölçme Değerlendirme Merkezi personelinin başlattığı en güzel meydan okumada Strateji Birimi, Özel Büro ve Destek Hizmetleri Birimi fidan dikerek doğaya bir nefes bırakmanın mutluluğunu yaşadılar.

Eğitim camiasının fidan dikme etkinliğine önem göstermesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, müdürlük birimlerinde çalışan personelin de çevremizi ağaçlandırmak için çaba göstermesini büyük takdirle izlediğini ifade etti. Durmuş, bir fidanı toprakla buluşturmanın, büyüyüp yeşermesini sağlamanın geleceğimiz için büyük önem taşıdığını vurgulayarak fidan dikimine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Birimlerinin katıldığı fidan dikme etkinliğinin devam edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim