Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon ekipleri tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları şehir genelinde devam ediyor. Yapımı tamamlanan Sakarya Kadın Doğum Hastanesi’nin çehresinde gerçekleştirilen dönüşüm çalışmaları ile kaldırımları yenilenen Sağlık Caddesi’nde asfalt serim işlemi sona erdi. 15 metre genişliğe ulaşan 450 metrelik güzergâha bin 310 ton sıcak asfalt serildi.

Ulaşımlar daha rahat olacak

Asfalt çalışmaları yerinde takip eden ve Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkan Atilla Turan’dan detaylı bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, “Sağlık Caddemizdeki yenileme çalışmalarıyla hem Araştırma Hastanesi’ne hem de Kadın Doğum Hastanesi’ne ulaşımlarımız daha rahat olacak. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Hayırlı olsun

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Gerek kırsal mahallelerimizde gerekse şehir merkezimizde tüm ekiplerimiz 7/24 sahada. Asfalt sezonu kapanmadan yollarımızı kışa hazırlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda hizmete giren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin etrafında gerçekleştirdiğimiz yenileme çalışmalarıyla birlikte güzergâhı asfalta hazırladık ve bin 310 ton asfaltı 450 metrelik güzergâh ile buluşturarak şehrin sağlık kampüsünün çehresini modern bir görünüme kavuşturduk. Çalışmalarımız planlanan program dâhilinde devam edecek, hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim