Ressam Aşoğlu'nun birbirinden değerli 18 eserinin iki ay süresince görülebilecek sergisi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanlığınca Ofis Sanat Merkezi'nde açıldı.

Koronavirüs tedberileri kapsamında az sayıda davetlinin katıldığı ve sosyal mesafenin korunduğu açılışa; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Furkan Beşel, Arifiye Belediye Başkanı Ismail Karakullukçu, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Hilmi Kızılcık, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanı Resul Narin, ressam Dr. Rasim Soylu, yazar Fahri Tuna, romancı M.Furkan Özren, Sakarya Vergi Dairesi Eski Başkanı Recep Alp, nesgaste haber portalı sahibi Necdet Başoğlu ve on beş kadar sanatsever katıldı.

Açılışın sonunda bir konuşma yapan Ressam Metin Aşoğlu, 'salgın günlerinin sıkıntısını sanatla atlattım. Atölyemdeki sınai atıklarını sanat eserlerine dönüştürmeye çalıştım. Yeni bir üslup ve tarz denedim. Umarım başarılı olmuşumdur. Bana bu sergiyi açan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi Başkanlığına, açılışımı şereflendiren siz başkan, yönetici, sanatçı, yazar, gazeteci ve sanatseverler dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şeye rağmen 'yaşasın sanat diyorum' dedi.

Adapazarlı Ressam Metin Aşoğlu'nun Adapazarı Ofis Sanat Merkezi'ndeki 'Atıktan Sanata' Sergisi iki ay süresince gezilebilecek.

Editör: TE Bilişim