Üniversitenin gazetecileri ceza ve tazminat davasıyla tehdit ettiği açıklamayı haberleştiren medyabar.com’da haberin altına birbirinden ilginç yorumlar yapılıyor. Bu yorumlardan birinde Rektör Prof. Dr. Savaşan’a can alıcı sorular yöneltiyor.

İŞTE O SORULAR:

Soru 1-) Öğrencilerden aldiginiz para toplam ne kadar? Hangi hesaba yatirdiniz? Kimlere aktardınız? Öğrenciler şartları sağlıyor muydu?

Soru 2-) İki yıl da aldigin toplam para ne kadar? Nerelere havale ettin? 

Soru 3-) Kızını özel öğrenci şartlarını  sağlamadığı halde aldın mı üniversiteye almadın mı?

Soru 4-) Lojmana sadece boya badana  yapma izni verilmisken neden baştan  aşağıya degişiklik yaptın ve kac para harcadin ?

Soru 5-) İki yildir yönetimdesin acil  onarım ihtiyaci olan rektörlüğü neden güçlendirmedin? Kantinlerde bir sorun yokken neden tadilat tamirat yaptirdin? Kaç para harcadın ve de hazine parasını iktisati isletmeye neden harcadin ? Suc olmasina ragmen..İdari mali işlere aldırdın? Sağlık kültüre devrettin ordanda iktisadi işletmeye hibe  ettirdin. Doğru mu yanlış mı ?

Soru 6-) Öğretim görevlisi atama kriterlerini sağlamadığı halde kaç öğretim görevlisi atadin ? Referansları kimlerdi?

Soru 7-) FETO soruşturmalı genel sekreter yardımcın var mı yok mu? Varsa neden baska biri yok mu Üniversite de de onu özellikle aldin? Referansı kim?

Soru 8-) Dekanlari, Daire  Baskanlarini,Sube Mudurlerini, Fakulte sekreterlerini mobinge maruz bırakarak işleri bırakmalarını sağladın mı sağlamadın mı?

Soru 9-) Sayıştay Teknokentte 500 milyar kayıp diye rapor tuttu mu ?Tutmadi mi?

Soru 10-) Döner sermayeden, mezunlar derneğinden,diş fakültesinden, teknokentten, mezunlar derneğinden ne kadar maaş alıyorsun açıkla, herkes bilsin.

Soru 11-) Kiraladığın aracın aylık kirasi nedir? Açıkla.

Soru 12-) Ev kredini banka asyadan aldın mı? Almadın mı? Evini FETO damgalı inelsandan aldın mı

almadın mi?

Soru 13-) Amerikaya gitmene kimler  referans oldu? Kimlerle nerde kaldın? Daha çok şeyler var kurumun itibarini bitiren siz , yaralayan siz, insanlara iftara atan siz madem mahkemelik olunacak. Mahkemede bunları cevaplarsın kamuoyu aydınlanır.

Editör: TE Bilişim