Sektörün en kapsamlı ve uluslararası düzeyde dergisi olan Plant Dergisi üniversite öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor. Sektörün öncü ve deneyimli isimleri birikimlerini yarının sektör mensuplarına aktarıyor. Öğrencilerin kariyer planlamalarına önemli katkılar sağlayan Plant Akademi, diğer yandan sektörün istek ve ihtiyaçlarını öğrencilere ulaştırıyor.

Geleceğin Sektör Mensupları

Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi H. Remzi Adıyaman’ın Moderatörlüğünü üsleneceği Plant Akademi söyleşileri; Yalova Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Konya Selçuk Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, İzmir Ege Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Bayındır Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilecek.

İlk Durak Yalova

Plant Akademi Söyleşi programlarına Yalova Üniversitesi’nde başlıyor, 5 Mart Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek programa uzman isimler konuşmacı olarak katılıyor.

Arifiye Fidancılık Yön. Kur. Bşk. Erol Kaya - Süs Bitkiciliğinde Üretim Aşamaları

Ziraat Mühendisi Ünal Çolakel - Süs Bitkileri Hastalıkları/Zararları ve Besleme

Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi H. Remzi Adıyaman - Moderatör

Geleceğin sektör mensupları ile alanında uzman isimleri bir araya getiren Plant Akademi 2020 yılı etkinliklerine hız kesmeden başladı. Plant Akademi Yalova Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe herkesi davet ediyoruz.

Editör: TE Bilişim