Dört yıldır temeli atılacağı Konuşulan Sakarya 2’inci El Oto Galericileri Sitesi yönetimine yeni gelen Başkan Levent Bal, 112 iş yerinin olacağı sitenin Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SATSO iş birliğiyle temelinin atılacağını açıklandı.

50 milyonluk proje

Sakarya 2’inci El Oto Galericileri Başkanı Levent Bal “Erenler’de SATSO karşında oto galericiler sitesi 50 milyonluk inşaat projesi hayata geçirilerek haftanın 7 günü açık olacak. İçerisinde sosyal projelerde yer alacak” dedi.

İkinci el oto satışı

Bal, “OSB genişleme alanı içeresinde SATSO binası karşında yer aldık. 33 bin 600 metre kare yer projeler hazırlandı. 112 iş yeri bir firma ile yapımı için anlaştık. Eylül ayı içinde temel atma töreni yapacağız. Bir yıl içinde de inşaat tamamlanacak şehrimize güzel bir eser katacağız” diye konuştu.

1999 yönetmeliğine uygun

Bal, “İçişleri Bakanlığı, 1999 yılında şehir merkezi dışında oto galerilerin faaliyet göstermesi yönünde kararına yönelik çalışma sonrası oto galericileri olarak Sakarya’mızda şehir merkezinde otomobil ticareti olmayacak. Yeni bölgemizde bir arada olacağız. Bu bölgenin de yeni bir cazibe merkezi olacağını söyleyebilirim. Büyükşehir ve SATSO ‘ya destekleri için teşekkür ediyorum ” dedi.

Editör: TE Bilişim