Sakarya Valiliğine atanan Çetin Oktay Kaldırım bir yandan hayırlı olsun ziyaretine gelenleri ağırlarken bir yandan da şehri gezmeye devam ediyor. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kaldırım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, şehrin doğal güzellikleri, coğrafi konumu nedeniyle turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu belirterek, “Daha çok tanıtım, daha çok yatırım yaparak bölgeyi ziyaret eden turist sayısını artıracağız. Hepimiz birer turizm gönüllüsü olarak çalışmalıyız. Yaylası, denizi, gölü ve daha fazlası olan bir şehrin turizmden daha fazla pay alması lazım” dedi.

Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, vatanına, milletine hizmet için çalışan sektörün temsilcileri olarak ziyarette bulunduklarını ifade ederek “Sakaryamıza hoş geldiniz. Görevinizde başarılar dileriz. Şehrimize yapılacak her güzellikte yer almak, gücümüz nispetinde katkı sunmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sakarya için, hemşehrilerimiz için her göreve hazırız” dedi. Vali Çetin Oktay Kaldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Güzel işlerde birlikte hareket edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim