6 Haziran 2021 tarihinde Erenler ilçesi Kamışlı Mahallesi'nde aralarında miras meselesi nedeniyle husumet bulunan amcası, yengesi ve kuzenini silahla vurarak öldüren ve yakalanarak cezaevine gönderilen Y.Ş.'nin yargılanmasına Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Duruşmada Sanık Y. Ş.ve müştekiler S.S.Ş. ile E.Ş.’nin ifadeleri alındı. Sanık Y. Ş.’nin tutuksuz yargılanma talebi mahkemece reddedilirken müştekilerin suçtan zarar görme ihtimaline binaen dosyaya katılma taleplerinin kabulüne ve taraflar arasındaki daha önceki husumete ilişkin başka dava dosyaları olup olmadığının araştırılmasına karar vererek duruşmayı 28 Nisan’a erteledi.

NE OLMUŞTU?


Geçtiğimiz yıl 6 Haziran'da Erenler İlçesi Kamışlı Mahallesinde aralarında miras nedeniyle husumet bulunan amca çocukları Gökhan Şanlı ve Y. Ş. arasında kahvehanede çıkan tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırıldı. Kavga sonrası amcası Saffet Şanlı’nın evini basan Y. Ş., yanında getirdiği silahla amcası Saffet Şanlı ve yengesi Nuran Şanlı’yı silahla öldürdü. Bu sırada sesi duyarak dışarı çıkan Gökhan Şanlı’ya da ateş eden Y. Ş., daha sonra otomobiline binerek kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk incelemede Saffet Şanlı ve eşi Nuran Şanlı’nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilmiş, ağır yaralı Gökhan Şanlı ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Firari saldırgan Y. Ş. ise daha sonra yaralı olarak gittiği hastanede yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: TE Bilişim