Adapazarı Gar Müdürü Sayın Kadir Karaman cevaben şunları söyledi. Bu konuda halkın maduriyetinin farkındayım ancak biz TCDD Genel Müdürlüğünden gelecek talimata göre hareket etmekteyiz. Ülkemizde halen Hızlı Tren hariç diğer trenler çalışmıyor. Biz de Adapazarı Gar Müdürlüğü olarak bize gelecek haberi bekliyoruz dedi.

SASTOP adına Moderatör Eş Başkanı Avukat Önder Döker Adapazarı Gar Müdürüne biz sizi muhatap görüyor ve yetkili üst mercilere iletmeniz adına size dilekçe veriyoruz dedi, dilekçeyi ve ekte mevcut soruna açıklık getiren detaylı raporu takdim etti.

SASTOP olarak madur edilen halkımız adına onların sesi olup buradan siz güzide basınımız aracılığı ile sesimizi duyurmak istiyoruz. Minübüsler, Otobüsler, Uçaklar, Hızlı Tren vb çalışıyor. Ucuz ve sağlıklı ulaşım neden sağlanmıyor? Ulaştırma Bakanlığı, TCDD ve Ulaşım Şirketi neden bu maduriyete sessiz kalmakta? Bu sorunun giderilmesi için konuya el atması gereken bütün yetkili kurum ve kişilere sesleniyoruz. Bu soruna ivedilikle çözüm bulup halkın maduriyetinin acilen giderilmesi için Sakarya Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, TCDD Genel Müdürlüğünü ve tüm Sakarya Milletvekillerini göreve davet ediyoruz!

Editör: TE Bilişim