Sözler Tutuluyor

Adapazarı Belediyesi, sosyal ve nitelikli projeleri bir bir hayata geçirmeyi sürdürüyor. Başkan Mutlu Işıksu’nun seçim taahhütleri arasında yer alan Millet Evleri Projesi kapsamında, Taşkısığı Millet Evi tamamlanırken, Dernekkırı Millet Evi’nde ise çalışmalar hızla devam ediyor.

Nitelikli Sosyal Belediyecilik

Sosyal belediyecilik anlayışına vurgu yapan Başkan Mutlu Işıksu, “Hemşehrilerimizin daha nitelikli sosyalleşebileceği alanları Adapazarı’mıza kazandırmaya gayret ediyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını bizzat yerinde tespit ediyor, yapacağımız çalışmaları sahada hemşehrilerimizle istişare ederek hayata geçiriyoruz. Millet Evleri Projelerimiz de bu anlayışla çok önemli ihtiyaçlara cevap verecek. Dernekkırı Millet Evi’miz zengin fonksiyonları ile hizmet sunarak bölgenin sosyal yaşamına değer katacak. Çalışmalarımız hızla sürüyor. Şehrin kalbi Adapazarı’mıza şimdiden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Dernekkırı Millet Evi’nde Sunulacak Hizmetler

Adapazarı Belediyesi tarafından 4 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 900 metrekarelik kapalı alanda çalışmaların hızla sürdürüldüğü Dernekkırı Millet Evi’nde, kadın, çocuk, genç, yaşlı ve engelli vatandaşların sosyal ihtiyaçlarına cevap veren nitelikli hizmetlerin hayata geçirilmesi planlanıyor. Dernekkırı Millet Evi’nde, Adapazarı Belediyesi Bilgi Evi ve Halk Eğitim hizmet verecek. Projede ayrıca bir de çocuk sineması yer alacak. Portatif dönüştürülebilen iç dizayna sahip Dernekkırı Millet Evi’nde Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Tarım Müdürlükleri birçok dalda eğitim verirken, ayrıca bölgenin, düğün, nişan vb. etkinlik ihtiyaçları da cevap bulacak.

Taşkısığı Millet Evi

Taşkısığı’nda bulunan Millet Evi’nin de çok güzel olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Mimarisi ve bulunduğu konum itibariyle de Taşkısığı’mızın sosyal yaşamına dair ihtiyaçlarını karşılayacak olan Millet Evi’mizde Adapazarı Belediyemizin Bilgi Evi başvuruları başladı. Kapsamlı kurs programlarımız var. Hemşehrilerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.

Taşkısığı Millet Evi’nde Bilgi Evi Kayıtları Başladı

Adapazarı Belediyesi Taşkısığı Bilgi Evi’nde giyim, el sanatları, pilates, karate ve taekwondo kursları faaliyete geçerken, kurslarla ilgili bilgi almak ve kayıt olmak isteyenler 277 5465 telefon ve dahili: 321 hattından ulaşabiliyor.

Editör: TE Bilişim