Millî ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirilmesi amacıyla ilçelerde uygulanmaya başlayan proje kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Müftüsü Hasan Başiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; Kaynarca ilçesini ziyaret ettiler.

Okul öncesinden liseye kadar tüm eğitim kademelerindeki öğrencilere yönelik hazırlanan projenin tanıtılması amacıyla düzenlenen ziyarette üç kurumun yöneticileri Durmuş, Başiş ve Özsoy; Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Belediye Başkanı Murat Kefli, ilçe müftülüğü, ilçe millî eğitim müdürlüğü, gençlik ve spor ilçe müdürlüğü ile gençlik merkezini ziyaret ederek yürütülecek proje hakkında bilgilendirmede bulundular.

Her ilçenin kendi bölgesi içerisinde hazırlayacağı bir protokolle uygulanacak proje, kurumlar arası hizmet paylaşımı ve etkin koordinasyonla yürütülecek. 

Gönüllülük esasına göre ve toplumun her kesiminden destek alınarak uygulanacak projede çocuklarımızın millî ve manevi değerlerine bağlı, her türlü eğitim, spor, sosyal ve kültürel alanlarda en iyi şekilde yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Editör: TE Bilişim