Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Yönetimi, genç ülkücüler ve Partililer “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filmini Rasimpaşa Sinema salonunda birlikte izlediler.

MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı "Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı" filmini Ülküdaşlarımız ile birlikte izledik. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ı ve oyuncu kadrosu ile emeği geçen herkesi kutluyor, vatandaşlarımızı bu başarılı filmi izlemeye davet ediyorum.

Başkan Turgut Babaoğlu Hendek Belediyesi Rasimpaşa Sinema Salonunda Türkler Geliyor: Adaletin kılıcı filmini izledik. Şanlı tarihimizi anlatan, adaletle zulme son veren, mazlumlara umut olan yüce milletimizin üstün fedakarlık ve cesaretinin beyaz perdeye aktarıldığına şahit olduk. Tarihimizle bir kez daha gurur duyarken, bugün aslında anlamamız ve anlatmamız gerekeni izledik. Bu muhteşem film için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Fatih Sultan Mehmet Han’ın Akıncıları’nın cesaret ve adaletinin nakış nakış işlendiği bu filme herkesin gitmesini tavsiye ediyorum”

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz “Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanımız Burhan Namlı, Meclis Üyelerimiz ve Ülküdaşlarımız ile birlikte "Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı" filmini izledik. Başarılı ve güzel bir film. Mehmet Bozdağ'ı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

FİLMİN KONUSU

İstanbul’un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri olan Akıncıların hikâyeleri üzerinden ele alıyor. Dünyanın gördüğü en barbar krallardan biri olan ve tarihe Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa’yla ittifaka girince Fatih’in Akıncıları Lazar’ın planlarını bozmak için harekete geçerler ve başarırlar.

Editör: TE Bilişim