Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yeni dönem yol yapım ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe grup ve mahalle içi yollarda asfalt çalışmalarına devam eden Fen İşleri’ne bağlı ekipler, bir yandan da yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Karapürçek’te gerçekleştirilen düzenlemelerin kısa süre içerisinde sona ereceğini belirten Oktar; yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Adapazarı’nda devam edeceklerini ifade etti.

ASFALT ÇALIŞMALARI
Oktar, “Karapürçek ilçemizde Yazılıgürgen, Uludere ve Kanlıçay Mahalleleri’nde yaklaşık 7 bin metrelik güzergâhı asfaltlıyoruz. Çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Ardından da Adapazarı ilçesinde bazı güzergâhlarda yenileme çalışması gerçekleştireceğiz. İtfaiye Caddesi ile Sedat Kirtetepe Caddesi arasında bağlantı sağlayan Yamanlar Sokak’ta parke söküm çalışmalarımız tamamlandı. Bölgeyi kısa süre içerisinde asfaltlayacağız” diye konuştu.

PARKELER KALDIRILACAK
Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Maltepe Caddesi üzerinde de yenileme çalışmalarının başlatılacağını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Vagon Fabrikası yolu olarak bilinen 922. Sokak ile kesişen ve Maltepe Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan Maltepe Caddesi’ni yeniliyoruz. Yaklaşık 6 yüz metrelik güzergahta bulunan parke taşlar kaldırılacak. 7 metre genişliğindeki cadde için bin ton asfalt kullanılacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim