O kararı da böyle duyurdular;  'İlimizde bulunan idari yöneticiler ile yapılan istişare sonucu alınan karar....Dünyada ve Ülkemizde yaşanan koronovirus salgını (COVID 19) nedeni ile işyerimizde konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin ve personelimizin sağlığını önemsiyoruz 
Sağlık yetkililerinin aldığı tedbirler ve Sayın Cumhurbaşkanımızın evinizden çıkmayın yönlendirmeleri doğrultusunda Kuyumcular Derneği yönetimi olarak üye işyerlerinin 23 Mart ve 30 Mart 2020 tarihleri arasında kapatma kararı tavsiye niteliğinde alınmıştır. 
Bu süreçte İstanbulda bulunan tedarikçilerde kapalı olacağı için, piyasada asılsız ve fahiş fiyatlar oluşabilir. Derneğimiz kapalı olacağından bu fiyat farklılıklarına müdahale şansımız olamayacağı için bu fiyat farklılıklarından derneğimiz sorumlu olmayacaktır. Vatandaşlarımızın sıkıntı çekmemesi ve  sağlıklı fiyat bilgisi için derneğimizin GSM numarası olan 0541 274 7121 numaralı telefonundan ve watsap hattindan bizlere ulaşabilirler.  Derneğimizin  wep sitesi sakuyder.org.tr adresimizden fiyatları güncel olarak takip edebilirler.Anlayışınız için teşekkür eder, Sağlıklı günler dileriz."

Editör: TE Bilişim