Sabah işyerine gitmek için dolmuş durağında bekliyordu..

 

Akyazı'da dün sabah dolmuş durağında bekleyen 32 yaşındaki Muhammet İ. yanına yaklaşan bir kişi tarafından yakın mesafeden açılan ateş sonucu vuruldu. Kanlar içerisinde kalan Muhammet İ. hastaneye kaldırılırken saldırgan ise kaçtı.

 

İKİ EL ATEŞ ETTİ

Alınan bilgilere göre, Akyazı Ada Caddesi Gazi Süleyman Paşa Camii karşısındaki dolmuş durağında işe gitmek için bekleyen Muhammet İ.'nin (32)yanına gelen henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi Muhammet İ.'nin üzerine iki el ateş ettikten sonra Batakköy Caddesi'ne doğru kaçarak olay yerinden uzaklaştı.
 

GÖĞSÜNDEN VURULDU
Göğsünden aldığı kurşun yarasıyla yere yığılan Muhammet İ.'yi gören vatandaşlar, olay yerine ambulans ve polis çağırdı. Olay yerine gelen 112 ambulans sağlık ekipleri Muhammet İ.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tabancayla göğsünden yaralanan Muhammet İ. burada yapılan müdahale sonrası SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

SALDIRGAN YAKALANDI
Edinilen bilgilere göre Muhammet İ.'yi vurduğu öğrenilen 28 yaşındaki zanlı Aziz Y. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Konunun alacak verecek meselesi olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilişim