3. Sınıf öğrencisi Mustafa Korkmaz, anaokulu öğrencisi Zühre Lina Erken ve 4. Sınıf öğrencisi Ahmed Alper Koç’un birlikte paylaştıkları başkanlık makamı renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan Temsili Başkan Korkmaz, çocuklar için bisiklet pisti talimatı verirken, Zühre Lina Erken de yeni parklar yapılmasını isteyerek herkesin mutlu ve huzurlu olmasını temenni etti.

Başkan Koç ise yollara ve bireysel temizliğe önem vereceğini söyledi. Başkan Alemdar, talimatların kısa süre içerisinde yerine getirileceğini söyleyerek Temsili Başkanlara hediyeler takdim etti.

Ortaya konulan tüm çalışmalardaki gayenin çocuklara daha yaşanabilir bir gelecek hazırlamak adına gerçekleştiğine değinen Başkan Alemdar, "En büyük arzumuz, çocuklarımıza bugün olduğundan çok daha parlak bir gelecek hazırlayabilmek. Bu kapsamda bugün misafirimiz olan ve sembolik olarak görevi bizden devralan yavrularımızın neşesi de, enerjisi de bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çocuk Bayramı olarak kutladığımız bu anlamlı günün; dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim