Üç saatlik kesinti

Akşam saatlerinde Sakarya’nın Serdivan İlçesinde Arabacıalanı Mahallesinde bir iş makinesinin elektrik hatlarını kesmesi sonucu kesilen elektrik vatandaşlara zorlu anlar yaşattı. Tam üç saat süren kesintide vatandaşlar soğuk havayla mücadele etmekte zorlandı. Doğalgaz kombilerinin elektrikle çalışması nedeniyle soğukta kalan vatandaşlar isyan etti.

Saat 10.30’da başlayan ikinci bir kesintinin yaşanması vatandaşların sabrını taşırdı. Gece saatlerinde yaşanan kesintiyle aynı sebebe sahip bu kesintide de bir iş makinesinin aynı hattı patlatması sebebiyle kesinti 11.35 itibarıyla sona erdi.

Kesintilerden mağdur olan vatandaşlardan biri; “ Bu kış gününde akşam vakti yapılacak iş mi bu. Evinde hastası, yaşlısı olan var. Bu uzun süredir böyle. Sürekli mağduriyet yaşıyoruz. Buna artık bir çözüm üretilsin lütfen” dedi.

Mağdur vatandaşlardan bir başkası ise; “ Serdivan’ın göbeğinde akşam vakti üç saat soğuktan donduğumuz yetmiyormuş gibi birde gündüz vakti bir saatlik kesinti yaşadık. Sürekli hale gelen bu kesintiler hem sosyal hayatımızı hem iş hayatımızı olumsuz etkiliyor. Yetkili mercilerden bir açıklama, bir özür bekliyoruz. Lütfen bu sorun artık yaşanmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim