Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Başkan Ekrem Yüce’ye hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Yüce, “Şehrimizin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet götürüyoruz. 11 milyon 896 bin liralık yatırımla 47 kilometrelik güzergâhları asfaltla buluşturduk. ‘Büyükşehir Her Yerde’ anlayışıyla hareket etmeye, şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli’yi makamında ağırladı. İlçenin çehresini değiştiren çalışmalar için Başkan Yüce’ye çiçek takdim eden Kefli, hizmetler dolayısıyla teşekkür etti. Göreve başladıkları günden bu yana ‘Büyükşehir Her Yerde’ sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Yüce, Sakarya’nın tüm ilçeleriyle birlikte gelişim ivmesinin süreceğini kaydetti.

Başkan Yüce’ye Kaynarca’dan hizmet teşekkürü

Büyükşehir’in hizmetleriyle Kaynarca’nın kalkınma ivmesinin hız kazandığını belirten Başkan Kefli, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce her ilçeye olduğu gibi Kaynarca’ya da hizmetlerini göreve geldiği ilk günden itibaren aralıksız bir şekilde sürdürdü. Bizim her zaman yanımızda oldu. Kendisine Kaynarca halkı adına çok teşekkür ediyorum. Rabbim tüm çalışmalarında kolaylıklar sağlasın” dedi.

‘Büyükşehir Her Yerde’

Sakarya’nın tamamını kucaklayan bir anlayışla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Yüce, “Şehrimizin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet götürüyoruz. Bu süreçte de devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek her başlattığımız projenin yakından takipçisi oldum. İhtiyaçlar doğrultusunda adımlarımızı da kararlılıkla atıyoruz. Kaynarca’nın da sınırları içerisinde yer alan ve 70 kilometre uzunluğa sahip 4 bin dönümlük Melen İsale Hattı projesi kapsamında bölgeyi tıbbi ve aromatik bitkilerle buluşturduk. İnşallah kısa zamanda hayata geçirmeyi hedeflediğimiz bisiklet ve yürüyüş yolları ile de bölgenin sosyal yaşantısına da katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

47 kilometre 12 milyon

İlçenin modern bir görünüme kavuşması için 22 ay içerisinde 11 milyon 896 bin TL maliyete sahip asfaltla yolları yeni görünüme kavuşturduklarını ifade eden Başkan Yüce, “Kaynarca’da ihtiyaç doğrultusunda 49 bin 607 ton asfalt ile 47 kilometre yolu yeniledik. Aynı zamanda 5 bin 887 metrelik V kanal projesini de kısa bir sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bölgede istihdama katkı sağlayacak KAP 54 (54 katılımlı arıcılık) projesi ile bölgede üretilen arı ürünlerini standartların üzerine çıkaracağız. Modern bir kent için olmazsa olmaz olan sağlam altyapı çalışmalarımızı da aralıksız bir şekilde sürdürdük. Şehrimizin neredeyse tamamında hayata geçirdiğimiz içmesuyu şebeke yenileme çalışmaları kapsamında Kaynarca’da 218 bin 581 metrelik altyapı çalışmalarıyla bölgeyi temiz içmesuyumuzla kesintisiz bir şekilde buluşturuyoruz.”

Editör: TE Bilişim