İKİ YARALI

Kaza, Ersin Caddesi üzerine meydana geldi. Yanık köyünden aldığı yolcuları Adapazarı’na götürmek üzere yola çıkan Muhammet Mustafa G. idaresindeki 54 SH 588 plakalı midibüs yol kenarında arkadaşları ile koşan ve kontrolsüz olarak yola çıkan Ömer Halil’e (17) çarptı. Kaza sırasında yaya Ömer Halil ile midibüsün en arka koltuğunda otururken fırlayarak düşen Nihan Serhoş isimli kadın yaralandı.

SORUŞTURMA

Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Sapanca İlçe Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralılardan Ömer Halil burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

ŞOFÖR ANLATTI

Midibüsün şoförü, Sakarya’da meydana gelen kazayı anlattı. İki kişinin yaralandığı kazanın nasıl yaşandığı hakkında bilgi veren şoför Muhammet Mustafa Genç, şöyle konuştu, ‘Sapanca Köprübaşı ve emniyet durağında yolcu aldım. Biraz ilerledikten sonra iki çocuğun bir çocuğu kovaladığını gördüm. Hızımı biraz yavaşlattım. Ancak, çocuklardan biri park halindeki kamyonetin önünden önüme fırladı. Hemen frene basıp durdum. Ama çocuğa hafifte olsa vurdum. Çocuk yere düştü. Yapacak bir şeyim yoktu’ 

Editör: TE Bilişim