Kampanya Yoğun İlgi Gördü

“Can Bağışı Kan Bağışı” kampanyasına ilgi yoğundu. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel ile belediye meclis üyeleri, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarlar, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ve gazeteciler, Adapazarı Belediyesi önünde yer alan kan bağışı noktasına gelerek kan bağışında bulundu.

Tüm Vatandaşlarımızı Davet Ediyoruz

Başkan Işıksu, kan bağışı sonrası yaptığı açıklamalarda, “Kızılay’ın kan stoklarını artırarak, gelen taleplere cevap verebilmesi adına, bizler de Meclis Üyelerimiz, Muhtarlar Federasyonu ve Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile birlikte bağışta bulunduk. Tüm vatandaşlarımızı, belediyemiz önünde bulunan kan bağışı noktasına gelerek kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tiryaki’den Teşekkür

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanı Zahit Tiryaki, Başkan Işıksu ve katılımcılara teşekkür ederek, “Salgın döneminde kan stoklarımızı artırmak adına çeşitli paydaşlarla kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Bugün, Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’nun destekleriyle, Muhtarlar Federasyonu ve Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle birlikte önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Örnek davranışları için tüm paydaşlarımıza ve bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Adapazarı Belediyesi önündeki kan bağışı noktamıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim