Daha Huzurlu ve Daha Mutlu Adapazarı İçin

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, belediyenin Zabıta Teşkilatını misafir ederek Zabıta Haftası’nı tebrik etti. Zabıta Müdürü Ersin Kıroğlu’ndan gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediyesi’nin şehir insanına çok önem veren yaklaşımlarla çalıştığının altını çizerek, “Bizim için aslolan hemşehrilerimizin daha huzurlu ve daha mutlu bir Adapazarı’nda yaşamalarını sağlamak. Bu doğrultuda her alanda gayretle çalışıyoruz. Zabıta Teşkilatımız da Adapazarı’mızı çok severek hassasiyetle çalışma yapmayı sürdürecekler. Bu anlamda ben arkadaşlarımıza güveniyorum. Hamdolsun esnafımızdan da güzel geri dönüşler alıyoruz. İnşallah daha iyi olacağız. Köklü ve bir o kadar da önemli olan Zabıta Teşkilatımızın 193. yılını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

En Güzelini Hedefliyoruz

Başkan Işıksu’ya verdikleri destek için teşekkür eden Kıroğlu, “Kıymetli Başkanımıza bizlere verdikleri destek için şükranlarımızı sunuyoruz. Kendilerinin bizlere her zaman ifade ettikleri gibi istişare ile en güzelini hedefleyerek hemşehrilerimizin sorunlarını asgariye indirmek için gayret ediyoruz. Görev alanımızla ilgili konulardaki şikâyetlerde gözle görülür bir azalma var. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Yerel Gazetelere Ziyaret

Başkan Işıksu’ya gerçekleştirilen ziyaretin ardından yerel gazetelere de misafir olan Zabıta Müdürü Ersin Kıroğlu, “Adapazarı’mızın hayatını daha da kolaylaştırmak için üzerimize düşen sorumluluk doğrultusunda en iyisini yapmak için gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim