Iraklı Jasim Abdulsattar Ali Ridha Ali Ridha, 23 Ekim tarihinde ‘Çark Gıda’ dükkanı kundaklayanlar tarafından şikayetini geri çek diye tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Ali Ridha, kundaklayan 2 kişinin ve azmettiricilerinin bir an
evvel yakalanmasını istiyor. 

Adapazarı’nda 6 yıldır esnaflık yapan Iraklı Jasim Abdulsattar Ali Ridha Ali Ridha’nın Tığcılar Mahallesi’nde bulunan ‘Çark Gıda’ unvanlı dükkanı 23 Ekim sabaha karşı yabancı uyruklu iki kişi tarafından kundaklandı.

Olaydan sonra kaçan zanlıları, daha önce alacak verecek davalısı olduğu kişilerin azmettirdiğiniiddia eden Ali Ridha şikayetçi oldu. Olayla ilgili hukuki süreç işlerken tehdit mesajları almaya başladığını ifade eden Ali Ridha, can güvenliği açısından endişeli olduğunu söyledi.
 

Tehditlerin şikayetini geri çekmesi için yapıldığını iddia eden Ridha, önce mesajla ve sesle başlayan tehditlerin arttığını ve sonunda fiziki boyuta taşındığını belirterek, dükkanna gelen bazı kişilerin kendisine bıçak çektiğini anlattı. Ailesinin de tehdit edildiğini ifade eden
Ridha, İçişleri Bakanlığı’na da başvurduğunu belirterek, can güvenliği için bu kişilerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Editör: TE Bilişim