Sakarya'da hizmet sektörünün temel taşlarından biri olan, 1962 yılında faaliyete başlamış Saraçoğlu Tesisleri 'Hotel Del Lago' ismi ile yeniden hayat buluyor.

SAPANCA GÖLÜ'NÜN EŞSİZ HUZURUNDA
Sapanca Gölü'nün en güzel kıyısı Esentepe'de yer alan tesis uzun zamandır atıl durumda iken Hotel Del Lago projesi ile eşsiz bir komplekse dönüştü. Sakaryalı'nın hafızasındaki eski dokuyu değiştirmeden yenilenen tesis eski ihtişamını yansıtmakla beraber şehirdeki lüks algısını da değiştirmeye hazır.

Otelin içerisinde attığınız her adımda lüksü ve rahatlığı yansıtan mimariyi farkedeceksiniz. 32 odası bulunanan Hotel Del Lago'da hiçbir detay atlanmadı. Özel olarak tasarlanan odalarda konaklamanın ayrıcalığını içeri girdiğiniz an farkedeceksiniz.

ESKİNİN MİRASI YENİDEN CANLANIYOR
Zengin menüsü ile 'Saraçoğlu Restaurant' eskinin mirasını ve yeninin modern yüzünü birleştirerek bölgenin rakipsiz daimi adresi olma planında. Kahvaltıdan akşam yemeğine, beş çayından özel organizasyonlarınıza kadar keyifle vakit geçirebileceğiniz restaurant hem otel misafirlerine hem de dışarıdan gelen misafirlere hizmet verecek.

5 bin metrekarelik açık alanı ile 2 bin kişiye kadar olan organizasyonlarınıza ev sahipliği yapacak olan Hotel Del Lago eşsiz göl manzarası ile en özel günlerinizi unutulmaz kılacak.

18 Kasım Çarşamba günü kapılarını açacak olan Hotel Del Lago profesyonel ve güleryüzlü personeli ile ilk misafirleri, sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacak.

Editör: TE Bilişim