+--YOĞUN KATILIM 
Sindoma düğün salonunda Başkan Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen programa Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları Hüdaverdi Bahadır ve Fatih Öztürk, Hendek Belediyesi meclis üyeleri, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Aydın,  Hendek Türk Eğitim  Sendikası Temsilcisi Kutluay Benli, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Başkan Babaoğlu, organizasyona yoğun ilgi gösteren öğretmenlerle yakından ilgilenerek her birine tek tek hoş geldiniz dedi. Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 

AYDINLIK YARINLAR
Programda konuşan Başkan Babaoğlu, öğretmenlerimizin aydınlık geleceğimizin mimarları olduğunu ifade ederek, “Bugün tüm öğretmenlerimizin saygı ve sevgi ile anıldığı, öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile güzel anıların buluştuğu özel bir gündür. Atatürk, ülkemizin en değerli varlığı olan gençliği öğretmenlere emanet ederek, “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” demiş ve ne kadar önemli bir görev üstlendiğinizi bu sözle anlatmıştır. Öğretmenlerimiz bu ülkenin geleceği, yarını, sevgi, saygı ve merhamet elçisidir. Bu ülkenin her şeyi olan, geleceğimizin umut ışığı öğretmenlerimiz anne ve baba şefkatinden sonra bizleri yetiştirip rol model olurken en zor şartlarda dahi sevgiyle istikbalimize ışık tutmaktadır” dedi.

KUTLADILAR 
Babaoğlu, “Hep daha ileriyi hedefleyen Büyük Türk Milleti için en büyük gayreti ve katkıyı sağlayanların başında gelen öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim. Şehit öğretmenlerimizi ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi ve rahmet ve dua ile anıyorum” dedi.  Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ise, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Kıymetli öğretmenlerimizle bu güzel günde bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Başkanımız Turgut Babaoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüz kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim” ifadelerine yer verdi. 

KİTAP HEDİYE ETTİ 
Konuşmaların ve yemeğin ardından program sona erdi. Program sonunda Başkan Babaoğlu öğretmenlerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Babaoğlu tarafından öğretmenlere, Atatürk’ün okul müfredatına alınmasını istediği Grigory Petrov’un eseri olan, “Beyaz Zambaklar Ülkesinde” adlı kitap öğretmenlere hediye edildi.

Editör: TE Bilişim