İLÇE PROTOKOLÜ

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre, Hendek’te Polis, Zabıta, Jandarma ve ilgili tüm kurumlarda görev yapan personellerin katılımıyla tüm yaşam alanlarında en kapsamlı KOVİD-19 denetimi yapıldı. Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür ve ilçe protokolü denetimlerde bulundu.

TÜM EKİPLER

Kontrollü sosyal hayatın devam ettiği salgın sürecinde, Hendek’te denetimler aralıksız devam ediyor. Hendek protokolü ilçeyi gezerek esnaf ve vatandaşları denetledi. Sık sık maske ve sosyal mesafe uyarısı yapıldı. Koronavirüs salgınının toplum sağlığını ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçirildi. İlçe genelindeki iş yerlerini tek tek denetleyen ekipler, sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat ederek uyarılarda bulundu.

YOĞUN DENETİM

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Sayın Kaymakamımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda denetimler gerçekleştiriyoruz. Sosyal mesafeye uyup maske kullanımına dikkat edelim, temizliğe önem verelim yoksa ikinci dalga gelebilir. Bu süreçte kurallara uyan esnafımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Lütfen açıklanan tüm kurallara uyalım” dedi.

KURALLARA UYALIM

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır ise, “ Gönderilen genelge doğrultusunda tüm yaşam alanlarında devletimizin ilgili kurumları kapsamlı denetimler gerçekleştiriyor” dedi. Kaymakam Acır, esnaf ve vatandaşlara kurallar konusunda uyarılarda bulundu. Kurallara uyum sağlayan esnafa teşekkür eden Kaymakam Acır, devletimiz tarafından açıklanan tüm kurallara harfiyen uyulması gerektiğini hatırlattı.

Editör: TE Bilişim