Protokol üyelerinin katılımıyla Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ve Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Gölkent mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Arslanköylü ve Başkan Gündoğdu burada Gölkentli vatandaşlar tarafından ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Ferizli’de ki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu yeni dönem için planlanan hizmet ve yatırımları anlatarak, "Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Mahalle sakinleri de Başkan Gündoğdu’ya Ferizli Belediyesi'nin yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

“Büyük Akgöl projesi”

Yeni hizmet dönemi için Gölkent’te planlanan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Gündoğdu, Gölkent’in turizm ve tarım potansiyelinin çok güçlü olduğunu ve çalışma içerisinde oldukları Büyük Akgöl projesi hayata geçtiğinde, ülke ve dünyanın her tarafından turistlerin ilgisini çeken bir cazibe merkezi olacağını söyledi. Ferizli’ye hizmet etmekten gurur duyduğuna vurgu yapan Başkan Gündoğdu vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

“Gayretimiz en iyi hizmeti sunmak”

Halkın sorun ve önerilerini dinleyen Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ise ilçede öne çıkan sorunların çözümünde vatandaşlarında sorumluluk alması gerektiğini ifade ederken, sorunları çözmek için yoğun çalışma içinde olduklarını belirtti. Kaymakam Arslanköylü, “bugün sizlerle bir araya gelmiş olmak, hasbihal etmek, konuşmak, dertleşmek, istişareler yapmak suretiyle duygu ve düşünce paylaşımında bulunmak ilçenin kaymakamı olarak şahsımı son derece mutlu ediyor. Kamu kurumlarımız ve bütün personelimiz ile birlikte vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin en iyisini sunma gayreti içerisindeyiz. Tüm bunların ötesinde asıl maksadımız bizleri birbirimize bağlayan, devlet vatandaş ilişkilerini daha da güçlendiren duygu ve düşünce paylaşımını gerçekleştirmek” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim