Erenler Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmasında sona gelindi. Devam eden çalışma hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,

“Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Hacıoğlu Mahallesi Şehit Astsubay Yaşar Güller Caddesi’nde sürdürdüğümüz alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmalarında son aşamaya gelindi. SASKİ yağmursuyu ve içmesuyu altyapısı, SEDAŞ ise elektrik direklerini yer altına alma çalışmalarını tamamladı. Caddemizde tretuvar çalışmalarının hızla devam etmesi ile birlikte en kısa süre içerisinde asfalt serimi de gerçekleşecek” dedi.

COVİD-19 ENGELİ

Başkan Kılıç, “Amacımız caddemizdeki çalışmaların daha hızlı bir şekilde tamamlanmasıydı fakat Covid-19 salgını nedeniyle EBA Tv üzerinden eğitim gören yavrularımızın mağdur edilmesine göz yumamazdık. Bu nedenle pandemi sürecinde SEDAŞ caddemizde çalışmalarına ara vermek zorunda kalmıştı” ifadelerini kullandı.

SIRA ASFALTTA

Başkan Kılıç, “Bu kapsamda 2 Temmuz Perşembe gününden itibaren 10 Temmuz Cuma gününe kadar trafiğe kapanan caddemizde temel kazı deplase ve asfalt çalışmaları başladı. Kıymetli vatandaşlarımıza anlayışları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim