Başiş’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Alemdar pandemi sürecindeki çalışmalara değinerek, müftülüğe bağlı çalışanların yanı sıra vefa sosyal destek gurubunda yer alan herkesin bu süreçte özveriyle görev yaptığını söyledi.

Evlerinden çıkamayan yaşlıların maaşlarının çekilip teslim edilmesinden gıda yardımlarına; 65 yaş üstü vatandaşların hanelerinin dezenfektesinden ilaçlarının teminine kadar devletin tüm imkanlarıyla ve kurumlarıyla milletinin yanında olmaya devam edeceğini belirten Alemdar, Belediye olarak 145 bin nüfusa sahip Serdivan’da bu güne kadar 2 milyonun üzerinde maskenin de ekipler tarafından kapı kapı dağıtıldığını belirtti.

Tüm dünyanın olağanüstü bir durumla karşı karşıya kaldığını ifade eden Başkan Alemdar “Türkiye bu zorlu sınavı yerelden merkezi yönetime kadar büyük bir özveri ve güçlü bir koordinasyonla başarılı bir şekilde yürütmeye devam ediyor. Müftülük personelimizin de Vefa grubunda bizzat aktif görev alarak sergilemiş olduğu emek gerekse moral desteği halkımızı zor günlerinde epeyce rahatlatmıştır.” dedi.

Önemli olanın bu süreçte koordine içerisinde ve bir seferberlik ruhu ile çalışmak olduğunu vurgulayan Baykan Alemdar, Türkiye’de ve özelde Serdivan’da bunun en güzel örneğinin sergilendiğini söyledi.

Alemdar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hasan Başiş’e görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim