Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantılara katıldı. Toçoğlu, ilk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında Büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında yer aldı. Ardından AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında da yer aldı. Başkan Toçoğlu, toplantıların çok verimli geçtiğini kaydetti.

Güçlenerek yola devam

Toplantıların ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Milletimize hizmet anlayışıyla geçen 16 yılda ülkemizi geleceğe taşıyacak çok önemli adımlar attık. Ülkemizin, şehirlerimizin gelişim ivmesini hep üst seviyelerde tutmayı başardık. Şimdi çok önemli bir sürece doğru adım atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 2019 seçimlerine yenilenerek, daha da güçlenerek yol alıyoruz. Önümüzdeki süreci çok iyi değerlendireceğiz. Milletimizin gücüyle 2023 hedeflerine 2053 ve 2071 vizyonuna ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yorulmayacağız

“Ülkemizin ve şehirlerimizin geleceği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yorulmayacağız, yüksünmeyeeğiz, ilkelerimize bağlı kalacak, doğru yoldan ayrılmayacağız. Ülkemizin içerisinde bulunduğu süreç, dünyada yaşanan gelişmeler ülkemizin her alanda güçlü olmamızı gerektiriyor. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde güçlenerek yolumuza devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim