Emekli Sen’in Ankara’da gerçekleştirilen 1. Olağan Genel Kurulu’nda, diğer şubeler tarafından Disiplin Kurulu’na aday gösterilen Şükran Gökpınar, 175 oy ile Disiplin Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Genel kuruldaki en yüksek oyu alan Gökpınar’ın başkanlığındaki Disiplin Kurulu’nun diğer üyeleri Ali Boz, Nezaket Kaygısız, Fatma Tosunoğlu ve Sadettin Yıldırım oldu.

YÜRÜTME KURULU

Genel kurulda sendikanın genel başkanlığına ise Cengiz Yavuz seçildi. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Fikri Kalender (Genel Sekreter), Adnan Güven (Gn. Örgütlenme Ve Eğitim Sekreteri), Gülefer Akyürek (Gn. Mali Sekreter), Julide Şimşek (Gn. Kadın Sekreteri), Haşim Korkmaz (Gn. Hukuk Ve Toplu Sözleşme Sekreteri), Ercan Çınarlı (Gn. Dış İlişkiler Sekreteri), Mehmet Bunsuz (Gn. Sosyal Güvenlik Ve Sağlık Sekreteri), Erdoğan Tekeoğlu (Gn. Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Sekreteri)

GÖKPINAR’DAN TEŞEKKÜR

Gökpınar genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada, “Sakarya Şubesi delegesi olarak aday olduğum Merkez Yönetim Disiplin Kuruluna 175 oyla seçilmiş bulunuyorum. Emeği geçen Sakarya Şube Başkanım Mehmet Çetin ve üst kurul delegesi TC Metin Özçatal ile oy veren tüm yoldaşlara teşekkür ediyorum. Hayırlı olması dileğiyle Yaşasın Disk! Yaşasın Emekli-sen” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim