Spor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Sevinç’in oğlu amansız hastalığa yenildi. Gebze’de tedavi gören Deniz Volkan Sevinç doğum gününe bir kala vefat etti. İlk ve Ortaokulu Atatürk İlkokulu’nda, Liseyi Arifiye Fen Lisesi’nde, Üniversite’yi ise Sakarya Üniversitesi’nde bitiren ve hayat dolu olan 25 yaşındaki Deniz Volkan Sevinç Gebze’de kanser tedavisi görüyordu. Genç bugün hastanede fenalaştı. Deniz Volkan Sevinç yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

DOĞUM GÜNÜNÜ GÖREMEDİ

Hayat dolu, güler yüzlü ve herkesin sevdiği Deniz Volkan Sevinç 3 Nisan 2021 Cumartesi günü doğum gününü kutlayacaktı. İki yıldır yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi gören Deniz Volkan’ın doğum gününe bir gün kala hayatını kaybetmesi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Sevinç'in cenazesi bugün saat 16.00’da Maltepe’deki evlerinin önünde kılınacak cenaze namazına müteakip Erenler Aile Kabristanlığında toprağa verilecek.

"DENİZİM, VOLKANIM…"

Serdivan Halk Eğitim Müdürü Mehmet Sevinç yürek yakan ölümü sosyal medyasından böyle duyurdu. “Yiğitim Aslanım Denizim Volkanım Hakkın Rahmetine Yürüdü” Basketbol İl Temsilciliği görevini de yürüten Mehmet Sevinç’in paylaşımı yürekleri burktu.

Editör: TE Bilişim