Gelecek Partisi Arifiye İlçe Teşkilatına dün akşam saat 22.00 sıralarında kimliği mechul kişilerce saldırıda bulunuldu. Teşkilat binasının camları kırıldı. ihbar üzerine olay yerine güvenlik ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk inceleme de camların soda şişeleriyle kırıldığı tespit edildi. 

Saldırı sonrası Gelecek Partisi il Başkanlığı tarafından bir kınama mesajı yayınlandı. Yayınlanan mesajda, "Arifiye İlçe Teşkilatına  menfur bir saldırı yapılmıştır. Bu saldırıyı şiddetle nefretle kınıyoruz. Güvenlik güçlerimizden ve bağımsız yargıdan failleri ve varsa faiilerin arkasındaki kişileri ortaya çıkartıp bu provakasyonu tüm yönleriyle aydınlatmasını talep ediyoruz.

'GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ'

Gelecek Partisi gece karanlığında korkakca gerçekleştirilen bu tür eylemlerle geri adım atmayacaktır. Şiddet dilini kullananların aksine sevgiyi barışı ve kardeşliği her zaman önceleyecektir. Türkiye'nin 80 öncesinde olduğu gibi kaotik günlere dönmesine fırsat vermeyecektir.

İKTİDARA YÜKLENDİLER

Mevcut iktidar artık ülkemizi yönetememektedir. Milletimiz devasa sorunlarla boğuşmak zorunda kalmıştır. Gelecek Partisi milletimizin bu sorunlarını çözeceği iktidara emin adımlarla yürümektedir. Bu ve benzeri karanlık girişimler yürüyüşümüzü durduramayacaktır. Kamuoyuna saygıyla sunulur." denildi

Editör: TE Bilişim