Geniş katılım
Orman Park’ta düzenlenen iftar yemeğine Vali Hüseyin Avni Coş, MHP Milletvekili Zihni Açba, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Baro Başkanı Zafer Kazan, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, BİK Müdürü Ömer Faruk Çakır, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Özüm ve Mustafa Deverendi, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, Genç Parti Bölge Koordinatörü Ali Özkan, birlik üyeleri ve basın mensupları katıldı.
Güzel haberler
Oruçların açılmasının ve yemek duasının edilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren SGB Başkanı Zeki Aydıntepe, “Bugün davetimize katılarak bizi onurlandıran tüm dostlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik olarak üyelerimiz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz. Yakın zamanda çok güzel haberlerle karşınıza çıkacağız” dedi.
Memnuniyet verici
Aydıntepe konuşmasının ardından SGB  Kurucu Başkanı ve Marmara Gazeteciler Federasyonu  Başkan Yardımcısı Müjdat Çetin ile birlik üyelerinden Funda Arslan’ın yüzmede Avrupa Şampiyonu olan oğlu Ahmet Mintaz’a altın takarak başarılarının devamını dilediler. Hoş sohbet ortamında süren iftar yemeğinde Vali Hüseyin Avni Coş basının böylesine güzel bir gecede bir araya gelmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Editör: TE Bilişim