Büyük bir sorundu, çözüme kavuştu

Ferizlili vatandaşların rahatı ve konforu için gayretle çalıştıklarını belirten Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu; ‘’Merkez ana cadde problemi seçim döneminde çözeceğimizi vaat ettiğimiz en büyük sorunlardan biriydi. Çok şükür, Ekrem Başkanımızın desteği ile bugün bir büyük sorun daha çözüme kavuşmuş oldu“ dedi.

Altyapının geleceği garanti altına alındı

Başkan Gündoğdu, kurumlar tarafından yapılan hummalı bir çalışma sonunda önce caddenin altyapı çalışmalarının tamamlandığını vurgulayarak, fiber altyapı, enerji havai hatlarının yer altına alınması, aydınlatma çalışmaları, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları ile ilçenin altyapısının garanti altına alındığını ifade etti. Daha sonra yapılan kaldırım ve asfalt çalışmaları ile de üstyapının eski görüntüsünden uzak, modern bir görüntüye kavuştuğunu sözlerine ekledi.

Anlayışımız çözüm odaklı belediyecilik

“Ferizli’nin meselelerini çözmek için gayret ediyoruz” sözleriyle hizmette kararlılıklarını dile getiren Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu; “Vatandaşın kalbine dokunan ve günlük yaşantısını kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışını ortaya koymalarının halk nezdinde çok iyi karşılık bulduğunu kaydetti. Başkan Gündoğdu, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile 19 ayda çok önemli hizmetlere imza attığımızı düşünüyoruz. Halkımızın teveccühü ile moral ve motivasyonla daha fazla hizmet üretmek boynumuzun borcudur” dedi.

Ekrem Başkanımız Sakarya’yı ayağa kaldırdı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile Sakarya’nın hizmette adeta şaha kalktığını vurgulayan Başkan Gündoğdu; “Bitmeyen enerjisini hizmet olarak Sakarya’nın dört bir yanına nakış nakış işleyen Ekrem Başkanımız, Sakarya için bir şans. Bir dediğimizi iki etmeyen Ekrem Başkanımız, başta ana caddemizin alt ve üstyapı sorunları olmak üzere ilçemizin sorunlarıyla bizzat ilgilendi. İlçem adına kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim