“Belediyenin araç filosu güçlendi”

Daya yaşanılabilir ve temiz bir Ferizli için çalışmalarını sürdüren Ferizli Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi. 3 çöp kamyonu ile araç filosuna güç katan Ferizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, artık kendi araçlarıyla hizmet sunacak.

“Kiralık değil, Ferizli’nin kendi malı”

10 aylık çalışma dönemini değerlendiren Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, belediye olarak en çok önem verdikleri konunun tasarruf olduğunu vurguladı ve “seçim döneminde söz verdiğimiz gibi, bugün çöp kamyonlarında kiralık araç dönemini sona erdiriyoruz. Kendi araçlarımız ile hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Ferizli’nin kendi malı olarak bünyemize kattığımız 3 çöp kamyonunu ile ciddi manada tasarruf sağlayacağız” dedi.

“Ferizli hayalimiz, Ferizli kaderimiz olsun”

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Araçların ilçeye kazandırılmasında büyük emekleri olan başta Başkan Yardımcımız Hakan Demirbaş olmak üzere ekibimize teşekkür ediyorum. Ekip olarak çalışmalarımız ilçemizin çıkarları doğrultusunda devam edecek. Seçim meydanlarda da dediğimiz gibi, Ferizli’ye dair ne varsa kaderimiz olsun. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

“Vatandaşlar tebrik etti”

Vatandaşlar, aynı zamanda çevre mühendisi olan Başkan Gündoğdu’nun etkisiyle Ferizli’nin çehresinin çok daha güzelleştiğini, ilçede güzel ve doğru işler yapıldığını ifade ederek, başkan ve ekibini tebrik etti.

Editör: TE Bilişim