ATV'nin en çok izlenen ve beğenilen programlarından Esra Erol'da bugün Türkiye'nin gündemine oturan Fatma'nın yaşadıkları damga vurdu. Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Sakarya'dan katılan Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızı Fatma'nın, Ahmet Kaymaz isimli genç tarafından kaçırıldığını anlattı.

CANLI YAYINDA

Anne Oruç, "Kızım Kocaeli'nde yurtta kalıyordu. Ahmet Kaymaz isimli bir adam kızımı Zonguldak'a kaçırıp, resmi nikâh kıydı. Kızımın yüzde 45 engeli var. Bir evlilik yürütecek durumu yok. Kızım 4 bin lira maaş alıyor. Maaşı yüzünden evlendi. Adamın çocuğu var, bir de hanımı var, beraber yaşıyorlar" açıklamasını yaptı. 

DOKTORA GÖTÜRDÜLER

Fatma'nın annesi Melahat Hanım, kızının Ahmet ve kayınvalidesi tarafından işkence gördüğünü dile getirdi. Fatma ise tüm iddiaları geri çevirdi. Esra Erol, Fatma'nın hamile olduğunu ise canlı yayında ortaya çıkardı. Ünlü sunucu, Türkiye'nin gündemine oturan Fatma'yı doktora götürdüklerini ve bir buçuk aylık hamile olduğunu açıkladı.

PARA YOLLAYIM KIZIMI BANA GERİ GETİRİN

Anne Oruç kızına, "Sen kendine bakamıyorsun. Çocuğuna nasıl bakacaksın? Kim bakacak bu çocuğa? Kızım Ahmet'in evinde işkence gördü. Ahmet kızımın üstüne kapıyı kilitleyip kızıma işkence yapmışlar. Ahmet'i aradım 'paranız yoksa ben para yollayım kızımı bana geri getirin' dedim.

AHMET VE ANNESİ KESTİ

Ayrıca Oruç, "Ahmet de bana 'ben Fatma'yı 2,5 milyara amcamın oğlun Faruk'a sattım' dedi. O çocuk Ahmet'ten değil. Ahmet bana bu cümleyi kurdu" diye konuştu. Esra Erol'un ısrarlı sorularının üzerine Fatma, saçlarını kimin kestiğini itiraf etti. Fatma canlı yayında saçlarını Ahmet ve kayınvalidesinin kestiğini açıkladı.

Editör: TE Bilişim