İlimizde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yürütülen bir dizi etkinliğe destek veren ve onların bu hak mücadelesini seslendiren Zafer Kazan’a teşekkür etmek için kendisini ziyaret eden EYT’liler “İlimizde bu konuda mağdur olan herkesi bir çatı altında toplayıp çok daha güçlü bir mücadele yürütmek istiyoruz. Bu noktada verdiğiniz destek bizler için çok değerli. Tüm ETY mağdurları adına size teşekkür ediyor, tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinden de bu mücadeleye destek vermesini bekliyoruz.”sözleri ile Zafer Kazan’a teşekkürlerini ilettiler.

Gerek baro başkanlığı döneminde gerek avukatlık mesleğini yaptığı süre içinde “hak, hukuk, adalet” dediğini anlatan Zafer Kazan:

YANINIZDAYIM

“Hukukun, adaletin olduğu bir sistemde mağduriyet olmaz. Bu yüzden hak, hukuk , adalet demekten biran olsun vazgeçmedim. Yalnız bir gerçek var ki örgütlü mücadele, bireysel olarak verdiğimiz mücadeleden çok daha etkili. Anayasal sınırlar içinde hakkımızı aramak zorundayız. Şunu unutmayın ki tarih boyunca haklar öylece kendiliğinden verilmemiş aksine büyük mücadeleler sonucunda kazanılmıştır. Bu haklı mücadelenizde elimden gelen desteği vermeye hazır olduğumu bilmenizi isterim. Yanınızda olmaya devam edeceğim.”şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim