Erenler Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Şengül başkanlığında gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ün konuşmaları ile devam etti. Ardından toplantı 9 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanması ile tamamlandı.

‘ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ’

Gündem dışı konuşmaların ardından çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulunan Başkan Rahmi Şengül, ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Başkan Şengül, “İlçemizin her bir noktasına hizmet götürebilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

ALTYAPI TAMAMLANIYOR

Başkan Şengül, “Küpçüler ve Yeni Mahallelerimizde 1 cadde ve 32 sokağımızı kapsayan 13 Milyon TL değerinki 1. Etap Altyapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Şuana kadar altyapı çalışmalarında ciddi mesafe kat edildi. Altyapı çalışmaları tamamlandığında zaman kaybetmeden 2 mahallemizde de asfalt çalışmalarımıza hemen başlayacağız” dedi.

DİLMEN

Başkan Şengül, “1. Etabında 26 sokak ve 2 caddemizi yenilediğimiz Dilmen Mahallemizde SASKİ ile birlikte 2. Etap çalışmalarımız devam ediyor. 2. Etap, 10 sokağımızı ve Mimar Sinan Caddemizi kapsıyor. İlk olarak SASKİ altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor, ardından bizde 7 bin ton asfalt ile cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz” dedi.

MECLİS TOPLANTISI

Başkan Rahmi Şengül’ün konuşmalarının ardından toplantı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile tamamlandı. 9 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda; 1-6 no’lu maddeler kabul edildi, 7, 8 ve 9 no’lu maddeler ise Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Başkan Şengül, alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Serkan Çağlar