Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde pilav tezgahı bulunan 20 yaşındaki Berkay Yazıcı isimli genç, tezgahını topladığı sırada bir otomobil yanaştı. Henüz kimliği öğrenilemeyen kişi veya kişiler tezgahını toplayan Berkay Yazıcı isimli gence ateş açtı. Yapılan kanlı saldırı sırasında Berkay Yazıcı kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyanlar durumu 112 Acil Servis Komuta Merkezi'ne iletti.

Yapılan bu ihbarla birlikte bölgeye çok sayıda polis ekibi ile 112 Acil Servis ambulansa gönderildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde yatan gence ilk müdahaleyi yaptı. Sedyeye alınan ve kanaması durması için tampon yapılan Berkay Yazıcı isimli genç Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kanlı ve acı olay sonrasında 20 yaşındaki evlatlarını kaybeden aile hastaneye koşarken, hastanede baygınlık geçirenler oldu.

Yaşanan olayla birlikte Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren ve Berkay Yazıcı öldüren kişi veya kişileri yakalamak için çalışan polis, olay yeri çevresindeki güvenlik kamera kayıtları ile MOBESE kayıtlarını da incelemeye aldı.

Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri ise kanlı olayın yaşandığı yerde delil çalışması yaptı. Cumhuriyet Savcılığı'nın el koyduğu olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma çok yönle olarak sürdürülüyor.

Editör: TE Bilişim