Erenler Belediyesi'nin açıklamsı şu şekilde;

"01.07.2019 tarihinde yayınlanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iş araçlarını konu edinen haberle ilgili açıklama

01.07.2019 tarihinde gazeteci Celal Eren ÇELİK ’in iddiasıyla ortaya çıkan haber içeriği yerel ve ulusal basında yer bulmuş, ve haber içeriğinde Belediyemizi zan altında bırakacak asılsız iddialara yer verilmiştir.

Öncelikle şunu belirtmek gerekir; haber içeriğinde yer alan Erenler Belediyesi Asfalt Şantiyesi adlı bir alan belediyemiz bünyesinde yer almamaktadır. Fen işleri ve Park ve Bahçeler şantiyemiz yer almaktadır. Başka bir belediyeye ait araç veya araçlar Erenler Belediyesi sınırları içerisinde görev almamıştır, görevlendirilmemiştir ve doğal olarak herhangi bir alanda da park halinde bekletilmemiştir.

İddia sahipleri ispata muhtaç konumdadır. Tümüyle asılsız içeriklerle dolu haberin, karalama ve iftira amacı taşıdığı düşünülmektedir. İlgili haberle ile ilgili tekzip yazısı yayınlaması amacıyla talebimiz ilgili kuruluşlara gönderilmiştir. Aksi halde; sorumlular hakkında Erenler Belediyesi adına hukuki yollardan her türlü hakkımızı arayacağımızı belirtiriz."

Editör: TE Bilişim