Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Ferizli Gençlik Kolları Olağan Kongresine katıldı. Kongrede Başkan Yüce’nin yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı, partililer ve çok sayıda genç yer aldı. Emrah Nuri Çetin yeniden İlçe Gençlik Kolları başkanı oldu.

Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, “AK Gençlik olarak milletimize hizmet yolunda ilerliyor ve ilerlemeye devam ediyoruz. AK Parti belirli bir zümrenin partisi olarak şekillenmedi. Unutulmamalıdır ki 2001 yılında başlamış bu hareket gerek fikirsel gerek zihinsel bir yapı ile 2000 yıllık bir geçmişe sahiptir. AK Gençlik olarak bizler Türkiye'nin refahını kendimize dava olarak belirledik. Genel Başkanımızın hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dediği gibi ilk günkü heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. 2023, 2051 2071 yıllarına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu zamana kadar gençlik kollarına görev alan yol alan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kongrelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

AK Parti gençlik hareketi

Konuşmalarına gençleri selamlayarak başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlerden çok şeyler bekliyor. Onun enerjisi tam bir genç enerjisi. Yerinde duramıyor, hizmet etmek için adeta çırpınıyor. Bunun için de hep gençlerle çalışıyor. Hep gençlerle birlikte oluyor. Onun umudu ve ümidi hep gençler oldu. 2002 yılında AK Parti’yi kurduğunda yeni parti için ne dediler? Gençlerin partisi, gençlerin hareketi dediler. İşte bizim için siz gençler bu denli önemlisiniz” dedi.

Kutlu davanın omuzlayıcısı gençler olacak

Konuşmasına devam eden Başkan Ekrem Yüce, “Hizmet bilinci; kendinden fedakârlık edip ümmet için, millet için dertlenme yani diğerkâmlık bizim için çok önemli. Bu devlet fedakâr, cefakâr, hadim yani hizmet eden gençlerin önderliğinde tarih yazmaya devam edecektir. Bu millet ve bu ümmet sizlerden çok şey bekliyor. Sizler dünyanın pek çok yerinde eziyet çeken mazlumların umudu ve ümidisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. AK Parti’miz ile başlayan erdemliler hareketi inşallah gençlerimizin omuzlarında yükselecek ve geleceğe en iyi şekilde taşınacak. Bu duygularla her birinizi yürekten kucaklıyor ve çıktığınız bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim