Doğa Koleji Sakarya Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Taçyıldız tarafından yapılan açıklama şöyle..

"2002-2003 eğitim öğretim döneminde açılan kurumumuz (Özel Tüm Eğitim Hizmetleri LTD. ŞTİ.) 2010-2011 döneminde eğitim öğretim kalitesine ve ciddiyetine inandığımız ve inanmaya devam edeceğimiz(Asist Eğitim Kurumları) Doğa Koleji çatısı altında Franchise anlaşması ile eğitim öğretim birlikteliği anlaşması yapmıştır.

Eğitim sisteminde özgün ve ayrıcalıklı eğitim modelleriyle ülkemizin çehresini değiştirmiş, eğitimin lideri Doğa Koleji’nin yazılı ve görsel basında bazı kampüslerinde yaşanan sıkıntıların tüm Doğa Koleji Kampüslerinde yaşanıyormuş gibi yansıtılası bizleri derinden üzmüştür. İnanıyorum ki sıkıntı yaşayan bazı kampüslerimizde en kısa sürede bu sıkıntılarını aşacaktır.

Özellikle belirtmek isterim ki yazılı ve görsel basına yansıyan sorunlar Doğa Koleji Sakarya Kampüsünü kapsamamakta olup, öğretmen ve tüm çalışanlarımıza karşı sorumluluklarımızı büyük bir hassasiyetle yerine getirmekteyiz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Doğa Koleji Sakarya Kampüsü olarak eğitim öğretim kalitemizden ve ciddiyetimizden ödün vermeden çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" denildi.

Editör: TE Bilişim