SEDAŞ Tüketicileri Önlem Almaları İçin Bilgilendiriyor

SEDAŞ müşteri memnuniyetini gözeterek, tüketicilerin önlemlerini alabilmeleri  açısından SEDAŞ’ın  web sitesi sedas.com adresinde TEİAŞ’ın iletim hattı çalışmalarının 31 Mayıs ve 01-02 Haziran tarihlerinde yapılacağını açıkladı. TEİAŞ’ın bu tesis çalışmaları sırasında yasal zorunluluk olarak çevre ve iş sağlığı güvenliği (İSG)  çerçevesinde planlı kesinti uygulanacağı bildirilerek,  etkilenecek adresler de ayrıntılı olarak yayımlandı. Aynı zamanda bu adreslerdeki telefon bilgisi güncel olan ve kaydı bulunan tüketicilere de  SEDAŞ tarafından SMS ile bilgi mesajı gönderildiği bildirildi. 

Kesinti Olacak Mahalleler ve Tarihleri

31  Mayıs Cuma günü; 32 Evler, Bahçelievler, Kemalpaşa, Mithatpaşa, Maltepe Mahalleleri ile Maltepe Caddesi, Beşköprü Caddesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, A.Necdet Güven Caddesi ve bu bölgelerdeki sokaklar,

01 Haziran Cumartesi itibariyle,  32 Evler, Bahçelievler, Şirinevler, Gazipaşa, Kemalpaşa, Mithatpaşa Mahalleleri, Gazipaşa Caddesi, Beşköprü Caddesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, A.Necdet Güven Caddesi ile bu bölgelerdeki sokaklar,

02 Haziran Pazar günü  itibariyle de Maltepe Mahallesi ile Maltepe Caddesi ve 527, 528, 529, 531, 532, 533, 552, 553, 554 Nolu Sokaklar ile Ayıran, Mürsel, Yamaç, Öner ve Uludağ isimli sokaklar,  sabah saat 08:30 ile akşam 17:00 arasında planlı kesintiden etkilenecek. SEDAŞ cadde ve sokak isimlerini vatandaşların bilgilenmesi ve takibi için ayrıntılı olarak www.sedas.com web sitesinde  ayrı ayrı  ayrıntılı listeler halinde yayımlıyor.   

İş Güvenliği ve Çevre Güvenliği İçin Yasal Zorunluluk

TEİAŞ İletim hatlarında yapılan çalışmaların süreceğini belirten yetkililer,   yapılan bu çalışmalar sırasında, yasal zorunluluk olarak iş güvenliği ve çevre güvenliği, can ve mal emniyeti için  orta gerilim iletkenlerinde de planlı kesintilerin  uygulandığını ifade ettiler. Kesintilerle ilgili SEDAŞ’ın  web sayfasında ayrıntılı bilgilere ulaşılacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim